TOIVOTAMME LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI

SEKÄ SINUT ETTÄ LEMMIKKISI.

TERVETULOA VIITANIEMEN ELÄINLÄÄKÄRIASEMAN KOTISIVUILLE

 

 

Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä,  Viitaniemen kaupunginosassa ( Eeronkatu 10). Olemme  yksityinen, kotimainen eläinlääkäriasema. Aloitimme toimintamme vuonna 2000.

Tarjoamme kattavat ja nykyaikaiset palvelut kaikille pieneläimille. Käytössämme on ajanmukaiset diagnosointivälineet, toimivat tilat ja koulutettu henkilökunta.  Päivitämme osaamistamme useita kertoja vuodessa jatkokoulutuksissa.

Mikäli tutkimuksessa tai hoidossa tarvitaan osaamista tai erikoisvälineistöä, jota meillä ei ole, ohjaamme teidät oikeaan paikkaan hoidon turvaamisesksi.

Olemme avoinna arkisin  klo 8-16, . Poikkeuksista ja muuttuvista aukioloajoista tiedotamme viitaelllit facebook- ja instagram sivuillamme. Vaihteen numero on 010-2715010.  Puhelin on avoinna arkisin klo 8.00-16.00.  Käytössänne on TAKAISINSOITTOPALVELU.  Mikäli numeromme on varattu, voit jättää soittopyynnön nauhoitteen ohjeen mukaan tai  soittaa hetken kuluttua uudestaan. Pyrimme soittamaan takaisin saman päivän aikana. 

Mikäli haluatte peruuttaa aikanne ( viimeistään 1 vrk ennen varattua aikaa), voitte jättää viestin ANNA PALAUTETTA kautta ( sivujen alareuna yhteystietojen alla) tai soittamalla. Mikäli puhelin on varattu, pyydämme jättämään soittopyynnön.

 

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi sekä sinut että lemmikkisi.

 

 

Viitaniemen eläinlääkäriaseman tietosuojaseloste.

 
 
 
http://www.viitaellit.fi/content/uploads/images/pageimage/rosa-muokattu.jpg.jpg