TOIVOTAMME LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI

SEKÄ SINUT ETTÄ LEMMIKKISI.

TERVETULOA VIITANIEMEN ELÄINLÄÄKÄRIASEMAN KOTISIVUILLE

 

 

Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä,  Viitaniemen kaupunginosassa ( Eeronkatu 10). Olemme  yksityinen, kotimainen eläinlääkäriasema. Aloitimme toimintamme vuonna 2000.

Tarjoamme kattavat ja nykyaikaiset palvelut kaikille pieneläimille. Käytössämme on ajanmukaiset diagnosointivälineet, toimivat tilat ja koulutettu henkilökunta.  Päivitämme osaamistamme useita kertoja vuodessa jatkokoulutuksissa.

Tarjoamme yksilöllisen ja kokonaisvaltaisen tutkimuksen ja hoidon lemmikilllenne.  Mikäli tutkimuksessa tai hoidossa tarvitaan osaamista tai erikoisvälineistöä, jota meillä ei ole, ohjaamme teidät oikeaan paikkaan hoidon turvaamisesksi.

Olemme avoinna MA klo 8-19, TI, KE, TO ja PE  klo 8-16, . Poikkeuksista ja muuttuvista aukioloajoista tiedotamme viitaelllit facebook- ja instagram sivuillamme. Vaihteen numero on 010-2715010.  Puhelin on avoinna arkisin klo 8.00-16.00.  Käytössänne on TAKAISINSOITTOPALVELU.  Mikäli numeromme on varattu, voit soittaa hetken kuluttua uudestaan tai jättää soittopyynnön nauhoitteen ohjeen mukaan.  Pyrimme soittamaan takaisin saman päivän aikana. 

 

 

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi sekä sinut että lemmikkisi.

 

 

Viitaniemen eläinlääkäriaseman tietosuojaseloste.

 
 
 
http://www.viitaellit.fi/content/uploads/images/pageimage/rosa-muokattu.jpg.jpg