TOIVOTAMME LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI

SEKÄ SINUT ETTÄ LEMMIKKISI.

TERVETULOA VIITANIEMEN ELÄINLÄÄKÄRIASEMAN KOTISIVUILLE

Luethan tästä ohjeemme vastaanotolla asioinnista koronavirusepidemian aikana!!

Tällä hetkellä hoidamme lemmikit yhden saattajan kanssa.  Kun tilanne muutttuu, ilmoitamme siitä facebook-, instagram- ja kotisivuillamme!  Lemmikin käynnin aikana omistaja voi  myös odottaa ulkona, autossa tai palata kotiin, riippuen hoitoajan pituudesta.  Yhdessä omistajan kanssa arvioimme ilmoittautumisen yhteydessä, onko lemmikin hoito mahdolista järjestää ilman omistajaa.  

JOS sinulla on vähäisiäkin hengitystieoireita, olet altistunut covid-19 virukselle, olet karanteenissa tai saapunut matkalta, ET voi saapua klinikalle.  Ota yhteyttä silloin ensin puhelimitse. Mietitään yhdessä paras tapa hoitaa lemmikkisi.  Mikäli olet estynyt saapumasta klinikalle sairauden vuoksi ja joudut PERUUTTAMAAN  ajan alle vuorokauden sisällä, emme peri peruutusmaksua.  Huomaathan vielä, että klinikan sisätiloihin voi tulla vain yksi saattaja eläimen kanssa.  Eutanasian ollessa kyseessä, on mahdollista joustaa saattajien määrässä.  Käytättehän sisätiloissa käsidesiä, maskia  ja  huolehditte mahdollisuuksien mukaan n. 2 metrin turvaväleistä. 

KIITOS YHTEISTYÖSTÄ!

 

Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä,  Viitaniemen kaupunginosassa ( Eeronkatu 10). Olemme  yksityinen, kotimainen eläinlääkäriasema. Aloitimme toimintamme vuonna 2000.

Tarjoamme kattavat ja nykyaikaiset palvelut kaikille pieneläimille. Käytössämme on ajanmukaiset diagnosointivälineet, toimivat tilat ja koulutettu henkilökunta.  Päivitämme osaamistamme useita kertoja vuodessa jatkokoulutuksissa.

Tarjoamme yksilöllisen ja kokonaisvaltaisen tutkimuksen ja hoidon lemmikilllenne.  Mikäli tutkimuksessa tai hoidossa tarvitaan osaamista tai erikoisvälineistöä, jota meillä ei ole, ohjaamme teidät oikeaan paikkaan hoidon turvaamisesksi.

Olemme avoinna  MA-PE 8-16, poikkeuksista ja muuttuvista aukioloajoista tiedotamme facebook-sivuillamme. Vaihteen numero on 010-2715010.  Puhelin on avoinna arkisin klo 8.00-16.00.  Käytössänne on TAKAISINSOITTOPALVELU.  Mikäli numeromme on varattu, voit soittaa hetken kuluttua uudestaan tai jättää soittopyynnön nauhoitteen ohjeen mukaan.  Pyrimme soittamaan takaisin mahdollisimman pian. 

Huomioithan  syksyllä-17 muuttuneet liikennejärjestelyt.  Volmarinkadulta ei pääse ajamaan enää läpi Eeronkadulle.

 

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi sekä sinut että lemmikkisi.

 

 

Viitaniemen eläinlääkäriaseman tietosuojaseloste.

 
 
 
http://www.viitaellit.fi/content/uploads/images/pageimage/rosa-muokattu.jpg.jpg